Vi er uddannet som energivejlederen

Go’ Energi skal fremme effektiv brug af energi i husholdninger, det offentlige og i erhvervslivet inden for alle former for energiforbrug – undtagen transport.​

Go’ Energi er en uafhængig, offentlig organisation med egen bestyrelse.

Organisationen blev etableret den 1. marts 2010 med det formelle navn Center for Energibesparelser. Go’ Energi bygger videre på Elsparefondens hidtidige arbejde og virkemidler.


Go’ Energi dækker alle energiområder bortset fra transport i alle sektorer. Dvs. i husholdninger, den offentlige sektor og i erhvervslivet.

Finansieringen

Go’ Energi finansieres af provenuet fra det særlige energisparebidrag på 0,6 øre/kWh, der opkræves hos husholdningerne og det offentlige. Provenuet udgør i alt ca. 90 mio. kr. om året. For en husstand uden elvarme svarer energisparebidraget til ca. 24 kr. om året.

Bestyrelse og ledelse

Go’ Energi har sin egen bestyrelse og tilrettelægger sine aktiviteter, så der opnås flest mulige energibesparelser for midlerne. Sekretariatschefen er udpeget af og refererer til bestyrelsen.

Læs mere på: GoEnergi.dk

Skal vi hjælpe dig med dit byggeprojekt?​

Kontakt os i dag via telefon eller e-mail og lad os tage en snak om dit projekt.​

Telefon: ​40 40 23 34

E-mail: lsnorup@lsnorup.dk

Anbefalinger fra vores kunder

Rørbæk Tømrer- & Snedkerforretning ApS ligger på 4,9 ud af 5 stjerner på Håndværker.dk.

Baseret på 48 byggeopgaver og anbefalinger.

Anita Knudsen​

Udskiftning af vinduer, listelofte, isolering og udskiftning af vægge, nye indvendige døre, nye fodlister og karme, nyt trægulv. Kan kun anbefale firmaet. De laver et super arbejde.

Selma Koco

Vi har fået lavet nyt tag samt et større vindueparti. De overholder alle aftaler og udfører et præci stykke arbejde. Vi vil til enhver tid give de bedste anbefalinger.

Peter Vanggaard Pedersen

Afslibning og lakering af 13 stk. fyrtræ trappetrin. Af- og genmontering af trin. Trin lakeret 4 gange på overside og kanter og 2 gange på underside.

Kvalitetsarbejde hele vejen igennem.

Skræddersyede byggeløsninger
​til private og erhverv

Ring og forhør dig hos os, når du står overfor din næste tømrer- eller snedkeropgave eller mangler et stykke specialinventar. Vi kan føre dine ideer ud i livet og finder gerne en skræddersyet løsning, der opfylder dine ønsker og behov. Se vores kontaktoplysninger herunder.

Rørbæk Tømrer- & Snedkerforretning ApS er en familieejet virksomhed, der nu drives af fjerde generation. Vi er medlem af Dansk Byggeri og dækket af Byg Garanti.

Kontakt os

Rørbæk Tømrer- & Snedkerforretning

CVR: ​​37281107

​​Grønnebakken 11, 9500 Hobro

Klik her for rutevejledning

Telefon: ​40 40 23 34

E-mail: lsnorup@lsnorup.dk